پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

روبیو: نشانه‌های خوبی در گفت‌وگو با ایران وجود دارد

روبیو: نشانه‌های خوبی در گفت‌وگو با ایران وجود دارد وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد ایالات متحده «نشانه‌های خوبی» در گفت‌وگوها با ایران می‌بیند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 21
کد خبر: ۳۰۸۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، بورس انرژی «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه در سخنانی مدعی شد: «آمریکا نشانه‌های خوبی در مذاکرات با ایران می‌بیند. اما در صورت عدم توافق با ایران، همه گزینه‌ها روی میز است.»

طبق گزارش رسانه خبری «فاکس نیوز»، وزیر خارجه آمریکا در ادامه ادعاهایش گفت: «اگر ایران به دنبال ایجاد سیستم عوارض‌گیری در تنگه هرمز باشد، توافق بین واشنگتن و تهران غیرممکن خواهد بود.»

روبیو در جمع خبرنگاران بار دیگر به لفاظی پرداخت و به زبان تهدید روی آورد و گفت: «اگر نتوانیم به توافق خوبی برسیم، رئیس‌جمهور آمریکا به صراحت گفته است که گزینه‌های دیگری هم دارد. در مورد این گزینه‌ها توضیح بیشتری نخواهم داد، اما همه می‌دانند که آنها چه هستند.»

او در ادعایی عجیب عنوان کرد که گزینه مورد نظر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا «همیشه گزینه دیپلماتیک» است و سپس افزود: «نشانه‌های خوبی وجود دارد. من هم نمی‌خواهم بیش از حد خوش‌بین باشم. بنابراین، بیایید ببینیم طی چند روز آینده چه اتفاقی می‌افتد.»

این ادعاهای روبیو در حالی عنوان شده که «اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر با بیان اینکه تبادل پیام میان تهران و واشنگتن از طریق میانجیگران پاکستانی ادامه دارد، گفت که ایران برای همه سناریوها آماده است.

کوبا

وزیر امور خارجه ایالات متحده در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که احتمال دستیابی به توافق با کوبا «زیاد نیست.»

مارکو روبیو پیش از عزیمت به سوئد و هند به خبرنگاران گفت: «ترجیح رئیس‌جمهور آمریکا همیشه یک توافق مذاکره‌شده و صلح‌آمیز است. این همیشه ترجیح ماست. این همچنان ترجیح ما با کوبا است. من فقط با شما صادق هستم. احتمال وقوع این اتفاق، با توجه به اینکه در حال حاضر با چه کسانی سر و کار داریم، زیاد نیست.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار